WFM 12000-MTHEA Generator

WFM 12000-MTHEA

WFM 12000-MTHEA Generator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse WFM: WFM Generator

Honda EU70iS Generator 27 044,00 RON Honda EU70iS WFM SE10000-MHE Generator 0,00 RON WFM SE10000-MHE WFM 14000-MHE Generator 0,00 RON WFM 14000-MHE WFM 12000-MHE Generator 0,00 RON WFM 12000-MHE

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Combustibil Benzina
Capacitate rezervor combustibil 20 l

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Generator curent trifazat automat WFM 12000-MTHEA
WFM 12000 MTHEA: este un grup electrogen (generator de curent, generator electric) profesional, de 10 KVA, trifazat, pe benzina dotat cu panou automat pentru pornire in caz de cadere (sau neincadrearea in parametri) a tensiunii de la retea - mod stand-by. Este actionat de un motor Honda GX de tip OHV de 3000 rpm racit cu aer, cu sistem de pornire la 12Vcc. Alternatorul de tip sincron, in clasa de insularizare H, este in clasa de precizie 1%, cu AVR electronic.
Grupul este robust, compact, de dimensiuni reduse, cu un sasiu acoperit partial de o invelitoare de protectie din tabla galvanizata. Panoul automat se monteaza separat de grup prin cablu de comanda cu lungime standard de 5 m. Este dotat cu microcontroler specializat, care monitorizeaza reteaua de alimentare si comanda pornirea / oprirea generatorului precum si cu redresor incarcare baterie, protectii, intrerupator de urgenta si contactor cu interblocare pentru cuplarea / decuplarea sarcinii (numit si AAR- Automat de Anclansare a Rezervei sau ATS - Automat Transfer Switch).
Panoul automat asigura toate functiile de protectie si semnalizare necesare unei bune functionari, pentru o interventie rapida si sigura la caderea tensiunii si pentru protejarea echipamentului. Acest generator de curent este ideal pentru alimentarea in caz de avarie a gospodariilor individuale si caselor de vacanta, pentru mici pensiuni, moteluri si restaurante, oficii si spatii de birouri, spatii comerciale si unitati de prestari servicii.


Denumiri similare la Generator WFM 12000-MTHEA: 12000 MTHEA, 12000MTHEA


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.